خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای رویترز درباره پیشنهاد ایران برای ملاقات با تروئیکا

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 21:30
خبرگزاری رویترز مدعی شد که ایران روز قبل از مذاکرات دور چهارم با آمریکا در رم، پیشنهاد دیدار با نمایندگان تروئیکای اروپایی را داده است.
مذاكرات،رويترز،سخنگوي،بعدي،پيشنهاد،خارجه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رویترز دوشنبه شب به نقل از دیپلمات‌های آگاه مدعی شد که ایران پیشنهاد داده است که در تاریخ 2 مه (12 اردیبهشت) با فرانسه، انگلیس و آلمان در رم برای بحث در مورد برنامه هسته‌ای دیدار کند.
براساس این گزارش رویترز، اروپایی‌ها هنوز به پیشنهاد ایران برای مذاکرات این هفته در روز جمعه پاسخی نداده‌اند.
این ادعای رویترز در حالی است که امروز اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره کنار کشیدن 3 کشور اروپایی از روند مذاکرات گفت: این انتخاب خودشان بود.
سخنگوی وزارت خارجه درباره مذاکرات با آمریکا در دور بعدی گفت: طبق تفاهم مسقط، دور بعدی مذاکرات فعلا برای شنبه برنامه ریزی شده و قاعدتا ما با طرف عمانی هماهنگ هستیم.
وی در نشست خبری هفتگی عنوان کرد: تصمیم درباره زمان و مکان با 3 طرف خواهد بود.
در خصوص جزئیات، غیرطبیعی نیست که با ورود به بحث‌های فنی وقت بیشتری گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/