خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقال حساب زیرمجموعه هلدینگ‌ خلیج‌فارس به بوشهر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 08 اردیبهشت 1404 - 21:30
استاندار بوشهر خواستار انتقال حساب شرکت های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس به استان شد و گفت: افزایش سهم اشتغال جوانان استان و استفاده از نیروهای توانمند در بدنه مدیریتی شرکت های زیرمجموعه هلدینگ نیز مورد تاکید قرار دارد.
بوشهر،هلدينگ،استان،زيرمجموعه،شعار،خليج

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، ارسلان زارع، شامگاه دوشنبه در دیدار با مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس ، با اشاره به شعار سال اظهار داشت: امسال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام سال " سرمایه‌گذاری برای تولید " نامگذاری شده که باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تحقق عملی شعار سال اهتمام شود.
وی افزود: استان بوشهر دارای ظرفیت بالایی در حوزه صنعت نفت ،گاز و پتروشیمی است و بدیهی است ما از این مجموعه بزرگ یعنی هلدینگ خلیج فارس نیز حمایت می‌کنیم تا برای تحقق شعار سال بیش از پیش موفق باشند.
استاندار بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود، خواستار انتقال دفاتر آن شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس که بخشی از سهام آنها دولتی است به استان بوشهر شد و خاطر نشان کرد: تحقق این کار ضمن صرفه‌جویی در هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری اداری ، پیشگیری از جرایم مالیاتی ، موجب اشتغال فارغ‌التحصیلان استانی و رضایت مردم میزبان می‌شود.
زارع تصریح کرد: انتقال حساب شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس به استان نیز از دیگر مطالبات ما و مردم استان بوشهر است.
استاندار بوشهر بیان کرد: افزایش سهم اشتغال جوانان استان و استفاده از نیروهای با دانش و مجرب در بدنه مدیریتی شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ نیز مورد تاکید قرار دارد.
انتهای پیام/190