خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرکز حقوق بشری: آمریکا در یمن حقوق بین الملل را زیرپا می گذارد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 06:12
یک مرکز حقوق بشری نسبت به عدم پاسخگویی آمریکایی به قوانین بین المللی هشدار داد.
حقوق،يمن،پايبندي،بان،صهيونيستي،حملات

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره یمن، دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه هشدار داد که ایالات متحده در یمن بدون پایبندی به قواعد پاسخگویی بین‌المللی، به عنوان نیرویی فراتر از قانون رفتار می‌کند.
این نهاد حقوق بشری تأکید کرد که آمریکا به جای تلاش برای رفع عوامل اصلی بحران در منطقه، همچنان به سیاست‌های تنش‌زا ادامه می‌دهد.
دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه از نهادهای مسئول بین‌المللی خواست تا یک کمیته مستقل حقیقت یاب برای انجام تحقیقات میدانی درباره حملات اخیر تشکیل دهند.
این نهاد همچنین از ایالات متحده خواست با پایبندی کامل به احکام حقوق بین‌الملل، به همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب نسل‌کشی علیه مردم غزه پایان دهد.
گفتنی است که آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ اقدام به حملات هوایی علیه یمن کرده و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار می‌دهد.