خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

5880 بازرسی طرح طا‌ها در خراسان جنوبی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 11:12
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با تاکید بر طرح طاها به عنوان اهرمی برای دفاع از حقوق مصرف کنندگان و نظارت بر کیفیت تولید گفت: سال گذشته 5880 بازرسی طرح طا ها از فرآورده های تولیدی دارای نشان استاندارد سطح بازار استان انجام شده است.
استاندارد،طرح،صنايع،طاها،كيفيت،اجراي،فلزي،بازرسي،بازار،جامعه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مصطفی نذری امروز در جمع خبرنگاران با تشریح عملکرد طرح طاها اظهار داشت: از این تعداد، 3100 بازرسی از صنایع غذایی و بهداشتی، 1500 بازرسی از صنایع غیرفلزی و 1280 بازرسی از صنایع فلزی، انرژی و محیط زیست انجام گرفته است.
وی همچنین افزود: از تعداد 15 نمونه‌برداری و آزمون مربوط به طرح ویژه رمضان و 15 نمونه برداری مربوط به طرح ویژه عیدانه از اقلام پرمصرف این ایام بوده است.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی افزود: 464 نمونه برداری و آزمون از فرآورده‌های عرضه شده در سطح بازار در سال 1403 انجام شده است که از این تعداد 131 مربوط به فرآورده غذایی کشاورزی و بهداشتی، 278 مورد صنایع فلزی و مکانیک، خودرو و طلا را شامل شده و 55 مورد مربوط به صنایع غیر فلزی که شامل نساجی، ساختمان و صنایع شیمیایی است.
وی بیان کرد: امروزه استاندارد در فرهنگ تجارت، کسب‌وکار به زبان مشترک انسان‌ها و ملت‌ها تبدیل شده و گذر زمان چتر استاندارد را برای اغلب تولیدات و برون دادهای بشری گسترده‌تر می‌کند و از این حیث هم اکنون استانداردها جزء جدایی ناپذیر زندگی و جوامع بشری بوده به‌طوری‌که روش‌های علمی را جایگزین شیوه‌های سنتی کرده است.
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی به اجرای طرح طاها در راستای حفظ سلامت و ایمنی مصرف‌کنندگان و به منظور کنترل کیفیت کالاهای عرضه شده با علامت استاندارد در بازار مصرف اشاره کرد و گفت: طرح اجرای هماهنگ استاندارد (طاها) در استان‌ها هر سال اجرا می‌شود.
نذری اظهارکرد: اجرای طرح طاها، ضمن پایش و ارزیابی تولیدکنندگان نسبت به رعایت استانداردها در تولیدات خود، محصولات و فرآورده‌های با کیفیت پایین‌تر از استاندارد شناسایی شده و با تولیدکنندگان این نوع محصولات برخورد می‌شود.
وی هدف از اجرای این طرح را انجام هماهنگ وظایف قانونی سازمان ملی استاندارد به منظور استانداردسازی، ارتقاء سلامت و ایمنی جامعه از طریق کنترل کیفیت اقلام موجود در بازار، ملموس نمودن حضور استاندارد در جامعه، اعتماد سازی و توجه جامعه به کیفیت قابل قبول دانست.
انتهای پیام/250