نقشآفرینی زنان در مدیریت محلی و اجتماعی باید پررنگتر شود - تسنیم
رئیس شورای عالی استان ها با اشاره به برگزاری اولین همایش تجلیل از بانوان شوراهای اسلامی شهر و روستا در کشور، گفت: نقش آفرینی زنان در عرصه های مدیریت محلی و اجتماعی باید پررنگ تر شود تا زمینه ساز تحولات بزرگ و ماندگار در جامعه باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، موسیالرضا حاجیبگلو صبح امروز در حاشیه آیین نخستین همایش و تجلیل از بانوان شورایی کشور که همزمان با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و آغاز دهه کرامت در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، با حضور بیش از هزار نفر از بانوان فعال در شوراهای اسلامی شهر و روستا از سراسر کشور، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این مراسم برای نخستین بار بهطور اختصاصی برای تقدیر از بانوان عضو شوراها و دهیاران زن برگزار شد؛ بانوانی که در حوزههای مختلف مدیریت محلی نقشآفرینی میکنند و شایسته قدردانی و حمایت هستند.
وی افزود: نگاه ما در این برنامه، تلفیق معنویت و تکریم بود؛ چرا که در آغاز دهه کرامت و سالروز میلاد حضرت معصومه(س) قرار داشتیم و تصمیم گرفتیم این روز را بهطور ویژه به بانوان شورایی کشور اختصاص دهیم.
حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) نیز با فضای روحبخش خود، میزبان شایستهای برای این رویداد بود.
رئیس شورای عالی استانها ادامه داد: در این همایش، بانوانی از تمامی استانهای کشور حضور داشتند و از جمله خانم فهیمه رسولی از استان خوزستان، به نمایندگی از دهیاران زن کشور سخنرانی کرد.
همچنین مراسم با حضور نمادین پرچم گنبد نورانی حرم حضرت معصومه(س) همراه بود که به فضا معنویت خاصی بخشید.
حاجیبگلو با تأکید بر ظرفیت عظیم بانوان در عرصه مدیریت شهری و روستایی تصریح کرد: اگر به این باور برسیم که بانوان میتوانند در عرصههای تصمیمگیری و اجرا در سطح محلی مؤثر باشند، باید از هماکنون برای نقشآفرینی بیشتر آنها در پستهای مدیریتی، برنامهریزی کنیم.
بیتردید آیندهای روشن و تحولات مثبت در کشور، به دست توانمند بانوان متعهد و متخصص رقم خواهد خورد.
وی با اشاره به انتظارات مردم از نهاد شورا گفت: مردم از شوراهای اسلامی شهر و روستا صداقت، سلامت و کارآمدی میخواهند.
هرچند آمار تخلفات در این مجموعه نسبت به بسیاری از نهادهای دیگر کمتر است، اما حتی یک مورد خطا نیز برای نهادی که منتخب مستقیم مردم است، پذیرفتنی نیست.
رئیس شورای عالی استانها با اشاره به برخی اقدامات اصلاحی در سطح کشور افزود: در همکاری با دستگاه قضایی، برای جلوگیری از تعارض منافع و رانت خانوادگی، ممنوعیتهایی در خصوص نسبت فامیلی دهیاران با اعضای شورا اجرا کردهایم تا اعتماد عمومی حفظ شود.
در شهرهای کوچک که اغلب خانوادهها با یکدیگر قرابت دارند، رعایت این حساسیتها ضروریتر است.
وی در پایان با تقدیر از تلاش بیوقفه بانوان در شوراها و دهیاریها، ابراز امیدواری کرد که این الگوهای موفق بتوانند در ارتقای مشارکت اجتماعی و توسعه پایدار شهری و روستایی نقش مؤثرتری ایفا کنند و گامهایی محکم در مسیر عدالت و پیشرفت برداشته شود.
انتهای پیام/