خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رستمیان: جوجیتسو برای موفقیت نیازمند پشتیبانی همه جانبه است

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 12:11
رئیس انجمن جوجیتسو تاکید کرد که این انجمن برای موفقیت نیازمند پشتیبانی همه جانبه است.
ورزش،انجمن،مسئولان،ايران،صلح،جوجيتسو،آسيايي،حمايت،جهاني،عنوا ...

محمدحسن رستمیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص توقعات مسئولان انجمن جوجیستو از مسئولان ورزش کشور اظهار داشت: با توجه به جایگاه رو به‌ رشد جوجیتسوی ایران در سطح آسیا و جهان، انتظار داریم مسئولان محترم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، توجه ویژه‌تری به این رشته داشته باشند.
بسیاری از دوستان در این نهادها خود از نخبگان و پیشکسوتان عرصه ورزش هستند و به‌ خوبی می‌دانند که حمایت بیشتر، مستقیماً به کسب نشان‌های بالاتر و بهبود رنکینگ جهانی کشور منجر خواهد شد.
وی تصریح کرد: ما ثابت کرده‌ایم که با کمترین امکانات، می‌توانیم پرچم ایران را در میادین بین‌المللی به اهتزاز در بیاوریم، اما برای تثبیت این جایگاه و رسیدن به رده‌های بالاتر، نیازمند پشتیبانی همه‌جانبه‌تر هستیم.
امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های کلان و سرمایه‌گذاری هدفمند، شاهد درخشش هرچه بیشتر جوجیتسوی ایران در صحنه جهانی باشیم.
ورزشکاران ما استعداد و اراده لازم را دارند، فقط کافیست فرصت و حمایت بیشتری در اختیارشان قرار گیرد.
رئیس انجمن جوجیتسو ایران در خصوص دریافت تندیس صلح و دوستی از سوی انجمن بین‌المللی صلح گفت: به عنوان یک فعال در حوزه ورزش و دیپلماسی صلح، همواره تلاش کرده‌ام تا از طریق جوجیتسو، به عنوان یک ورزش رزمی اصیل، پیام دوستی و صلح را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم.
حضور در مجامع ورزشی آسیایی و جهانی، تعامل با فدراسیون‌های مختلف، و تلاش برای ترویج ارزش‌های انسانی از طریق ورزش بخشی از مأموریت‌هایی بوده که با پشتیبانی انجمن جوجیتسوی ایران و فدراسیون آسیایی دنبال کرده‌ام.
رستمیان در خصوص برنامه‌های انجمن جوجیتسو عنوان کرد: مهمترین هدف و برنامه جوجیستو حضور پرقدرت در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا ژاپن است.
موضوعی که نیازمند حمایت مسئولان ورزش کشور است تا ما بتوانیم برای این مسابقات به خوبی آماده و عملکرد قابل قبولی داشته باشیم.
روز گذشته نیز نشست تخصصی خوبی با مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داشتیم و در خصوص برنامه‌های انجمن صحبت کردیم.
در این جلسه قول مساعد داده شد تا منابع مالی برای فعالیت انجمن فراهم شود تا ما نیز بتوانیم در راستای برنامه‌های خود فعالیت کنیم.
انتهای پیام/