رژیم اسرائیل پیشرفت آتشبس غزه را رد کرد
در حالی که منابع مصری از پیشرفتهای چشمگیر در مذاکرات آتشبس غزه خبر میدهند یک مقام صهیونیست بدون ارائه جزئیات، پیشرفت در این زمینه را تکذیب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - پس از آنکه دو منبع امنیتی مصری اعلام کردند که مذاکرات در قاهره برای دستیابی به آتشبس در نوار غزه پیشرفت چشمگیری داشته است، یک مقام صهیونیستی این پیشرفت را تکذیب کرد.
به گزارش وبسایت آکسیوس، این مقام صهیونیستی بدون ارائه جزئیات بیشتر، فقظ این خبر را رد کرد.
این در حالی است که منابع امنیتی مصری پیشتر گزارش داده بودند که بر سر آتشبس طولانیمدت در این باریکه محاصره شده فلسطینی اجماع وجود دارد، اما برخی نکات اختلافی از جمله سلاحهای جنبش حماس همچنان باقی است.
پیش از این، رون درمر، وزیر امور استراتژیک رژیم تروریستی اسرائیل در سخنانی در کنفرانسی در قدس اشغالی شامگاه دوشنبه ادعا کرد که رژیم همچنان به انهدام توانمندیهای نظامی حماس، پایان دادن به حکومت آن در غزه، تضمین اینکه این باریکه دیگر تهدیدی برای رژیم تروریستی اسرائیل نخواهد بود و بازگرداندن اسرا متعهد است.
شایان ذکر است که منابع آگاه روز شنبه به العربیه/الحدث گفته بودند که مصر به حماس یک توافق نهایی و جامع برای توقف جنگ با تضمینهای بینالمللی پیشنهاد داده است.
این منابع افزودند که حماس در جریان مذاکرات جاری روز شنبه در پایتخت مصر، با خروج نیروهای خود به محض توقف آتش با تضمین عدم تعقیب آنها موافقت کرده است.
منبع: العربیه