خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دهه کرامت موتور محرکه تحول اجتماعی در البرز است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 12:53
کرج -دهه کرامت، با الهام از سیره کریمانه حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)، به موتور محرکه‌ای برای تحول اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تبدیل شده و البرز را به سمت پایتخت همدلی سوق میدهد.
اجتماعي،قرارگاه،البرز،كرامت،فرهنگي،تقويت،زنان،اجراي

مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: دهه کرامت و قرارگاه اجتماعی هر دو بر جامعه هدف مشترکی، یعنی اقشار محروم، جوانان و زنان، تمرکز دارند و دهه کرامت با ترویج فرهنگ رضوی و الگوسازی از شخصیت‌هایی مانند حضرت معصومه (س)، به تقویت هویت دینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند انحرافات اخلاقی کمک می‌کند.
محمدجواد کاظمینی ادامه داد: قرارگاه اجتماعی نیز با اجرای طرح‌های توانمندسازی و پیشگیری، این تأثیر را در سطح عملیاتی تقویت می‌کند و برنامه‌های فرهنگی دهه کرامت در مناطق حاشیه‌نشین البرز می‌تواند با حمایت قرارگاه، به کاهش احساس محرومیت و افزایش همدلی منجر شود.
وی در خصوص تقویت نقش زنان و دختران اذعان داشت: الگوسازی از حضرت معصومه (س) در روز دختر (اول ذی‌القعده) و اجرای طرح‌های توانمندسازی زنان توسط قرارگاه، به افزایش خودباوری و مشارکت اجتماعی دختران کمک می‌کند.
همچنین وی تصریح کرد: جشن‌های دهه کرامت و برنامه‌های ورزشی و فرهنگی قرارگاه، فضای شاد و معنوی را در جامعه ترویج می‌دهند.
کاظمینی یادآور شد: دهه کرامت و قرارگاه اجتماعی استانداری البرز در یک رابطه هم‌افزا، می‌توانند به ترویج ارزش‌های دینی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت نشاط معنوی در استان البرز کمک کنند و دهه کرامت با ارائه چارچوبی فرهنگی و دینی، بستری مناسب برای اجرای برنامه‌های قرارگاه فراهم می‌کند، در حالی که قرارگاه با ساختار اجرایی خود، این برنامه‌ها را به سطح عملیاتی می‌رساند.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری البرز بیان کرد: این پیوند می‌تواند به‌ویژه در زمینه توانمندسازی زنان و دختران، جلب مشارکت مردمی و کاهش آسیب‌های اجتماعی در البرز مؤثر باشد.
با این حال، برای افزایش اثربخشی، نیاز به هماهنگی بیشتر، تولید محتوای مدرن و تمرکز بر نیازهای جامعه هدف، به‌ویژه جوانان، احساس می‌شود و همکاری این دو نهاد می‌تواند البرز را به نمونه‌ای موفق در اجرای طرح‌های فرهنگی و اجتماعی با محوریت فرهنگ رضوی تبدیل کند.