خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکثر محورهای خراسان شمالی بارانی و لغزنده است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 13:24
بجنورد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: بیشتر مسیرها ابری و در برخی مناطق همراه با بارش باران است.
محورهاي،آشخانه،رانندگان،وضعيت،راهداري

محمد مشتری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای خراسان شمالی اظهار کرد: در حال حاضر تمامی محورهای مواصلاتی استان باز بوده اما شرایط جوی در اغلب مسیرها ابری و همراه با بارش باران است.
وی افزود: بارش باران در محورهای راز - غلامان، آشخانه - چمن بید، بجنورد - آشخانه، آشخانه - شهرآباد و بجنورد - اسفراین گزارش شده است.
مشتری همچنین با اشاره به وضعیت دید رانندگان در مسیرهای کوهستانی تصریح کرد: گردنه‌های اسدلی و امین‌الله در حال حاضر مه‌آلود بوده و رانندگان لازم است با احتیاط کامل و رعایت فاصله طولی مناسب تردد کنند.
مدیرکل راهداری خراسان شمالی در پایان تأکید کرد: تیم‌های راهداری به‌صورت مستمر در محورهای استان حضور دارند و آماده خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای هستند و رانندگان نیز می‌توانند پیش از سفر با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راه‌ها تماس گرفته و از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند.