خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نسل امروز با نسل ما تفاوت دارد؛ دغدغه معیشتی مانع ایفای نقش تبلیغی

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 13:46
حجت الاسلام  فاضل گفت:وقتی استادان دغدغه معیشت دارند، چگونه می‌توانند به خوبی نقش طلبگی و تبلیغی خود را ایفا کنند.
تربيت،علميه،نقش،قم،علمي،خواهران،تعليم،خميني،ره،مراسم،آموزشي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام فاضل در مراسم تجلیل از اساتید حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران که در ایوان ری برگزار شد، با اشاره به صدمین سالگرد باز تأسیس حوزه علمیه قم گفت: این مراسم در هفدهم و هجدهم اردیبهشت در قم برگزار می‌شود و جامعه الزهرا میزبان برخی نشست‌های علمی خواهد بود.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور ضمن گرامیداشت زحمات حضرت امام خمینی (ره) و شاگردان ایشان در تاریخ درخشان صد ساله حوزه علمیه قم، یادآور شد: هرچند همگان قدردان تلاش‌های آیت‌الله حائری هستند که با هجرت از نجف به قم، منشأ تحولات بزرگی شدند، اما نقش بی‌بدیل امام خمینی (ره) در تربیت شاگردانی بی‌نظیر، از طریق رابطه استاد شاگردی محقق شد.
وی با ابراز نگرانی از کمرنگ شدن روحیه شاگردپروری در حوزه‌های علمیه، افزود: امروزه شاهدیم که در حوزه‌ها و حتی دانشگاه‌ها، سهم تربیت از تعلیم مشخص نیست.
نقش بی‌نظیر امام خمینی (ره) و علامه طباطبایی در تربیت شاگرد باید در ساختار فعلی حوزه‌ها احیا شود و سهم و ارزش تربیت در مراکز علمی مشخص و برجسته گردد.
متأسفانه در فلسفه تعلیم و تربیت مراکز علمی، نقش و جایگاه تربیت تعریف نشده است و بیشتر همت و تلاش‌ها به آموزش محدود شده است.
اصلاح این وضعیت و توجه جدی به تربیت، تنها با همت معلمان و استادان محقق خواهد شد.
حجت الاسلام فاضل با اشاره به وجود بیش از هفتاد واحد آموزشی در استان تهران گفت: آیا فارغ التحصیلان ما می‌توانند در نقش طلبگی، تبلیغی و فرهنگی خود مؤثر باشند.وقتی معلمان و استادان دغدغه معیشت دارند، چگونه می‌توانند به خوبی نقش طلبگی و تبلیغی خود را ایفا کنند.
بازشناسی سهم و ارزش تربیت از تعلیم باید جدی گرفته شود، زیرا دغدغه اصلی در واحدهای آموزشی و حوزه‌ها، بعد آموزشی است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در پایان با تأکید بر اهمیت نقش تربیت در شکل‌گیری شخصیت و روحیه انقلابی طلاب، گفت: نسل امروز با نسل ما تفاوت دارد، زیرا در دو دوره تاریخی متفاوت زندگی کرده‌ایم.
در پایان این مراسم نیز از طلاب خواهر راه یافته به المپیادهای کشوری و علمی تجلیل به عمل آمد.