خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده انتظامی پایتخت: اگر سارق، اوباش و مزاحم نوامیس مقاومت بکنند هدف گلوله قرار می‌گیرند

اعتماد | همه | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 14:58
سردار محمدیان گفت: پلیس آگاهی هیچ وقت تعطیل بردار نیست. پلیس با سارق، اراذل و اوباش و مزاحم نوامیس تعارف ندارد، اگر مقاومت بکنند هدف گلوله قرار می‌گیرند.
پليس،محمديان،سارقان،سارق،فرمانده،انتظامي،طرح،تهران،مالخران،ن ...

فرمانده انتظامی پایتخت: اگر سارق، اوباش و مزاحم نوامیس مقاومت بکنند…
سردار محمدیان گفت: پلیس آگاهی هیچ وقت تعطیل بردار نیست.
پلیس با سارق، اراذل و اوباش و مزاحم نوامیس تعارف ندارد، اگر مقاومت بکنند هدف گلوله قرار می‌گیرند.
کد خبر: 710602 | ۱۴۰۴/۰۲/۰۹ ۱۴:۳۱:۲۰
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۲۶۴ سارق و مالخر در پایتخت طی ۴۸ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ سردار عباسعلی محمدیان در طرح دستگیری سارقان و مالخران، گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم، دستگیری سارقان و مالخران آنهاست که ما به مردم اطمینان می‌دهیم که این اقدام ۲۴ ساعته در حال انجام است و در این باره هیچ توقفی در کار ما وجود ندارد.
وی افزود: در طرح امروز ۲۶۴ سارق در قالب ۵۶ باند طی ۴۸ ساعته گذشته دستگیر شدند و آنچه فرمانده انتظامی کشور به مردم قول دادند که سال سخت و سنگینی برای سارقان خواهند بود؛ اتفاق افتاد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: به سارقان و مالخران هشدار می‌دهیم که همه آنها به زودی شناسایی و دستگیر می‌شوند، چون پلیس از همه شیوه‌های آنها مطع است و پایان کار همه این افراد زندان است.
محمدیان گفت: امیدواریم این افراد دست از اقدامات مجرمانه خود بردارند و برای کسب روزی حلال، به شغل‌های واقعی روی آوردند وگرنه دست پلیس به دست همه آنها بسته می‌شود.
سردار محمدیان گفت: پلیس آگاهی هیچ وقت تعطیل بردار نیست.
پلیس با سارق، اراذل و اوباش و مزاحم نوامیس تعارف ندارد، اگر مقاومت بکنند هدف گلوله قرار می‌گیرند.
وی افزود: در این مرحله از طرح، ۳۷۰ تلفن همراه سالم و ۱۰۰ دستگاه تلفن همراه که تکه تکه شده و از قطعات آنها استفاده می‌شد، کشف شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: افرادی که در تعمیرات گوشی کار می‌کنند و اینگونه از تلفن‌های همراه سواستفاده می‌کنند بدانند که هم مجازات مالخری و تأمین میزان خسارت مالباخته برعهده آنهاست و هم واحد صنفی آنها پلمب می‌شود و دیگر مجاز به دریافت پروانه کسب نخواهند بود.
محمدیان گفت: یکی از گروه‌هایی که ما مرتبا رصد می‌کنیم سارقانی هستند که پابند الکترونیک هستند و امروز یکی از آنها دستگیر شده است.
وی افزود: اخیرا موتورسیکلت‌ها به خاطر افزایش قیمت بیشتر مورد هدف سارقان قرار گرفته و به مردم توصیه می‌کنیم که موتور خود را هرجایی رها نکنند و حتما موتور خود را قفل کنند یا سوییچ مخفی را فعال کنند و در این طرح دو باند سارق موتورسیکلت نیز منهدم شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: امروز همچنین ۵۰ خودروی سرقتی نیز کشف شده است.
سارقان خودرو بدانند سامانه‌های پلیس به حدی پشیرفته شده که هیچ سارقی بیش از نیم ساعت با خودرو سرقتی نمی‌تواند در معابر تردد کند و خیلی زود خودرو ردیابی و شناسایی می‌شود.
محمدیان گفت: افرادی که خودرو‌ها را تغییر اصالت می‌دهند بدانند این اقدام شبکه‌ای اشد مجازات را دارد.
همچنین خودرو‌های کشف نشده سرقتی کمتر از یک درصد است که یا سند نمره شده‌اند و هنوز شناسایی نشده‌اند و یا اوراق شده‌اند.