شوراها؛نبض توسعه محلی و پیشران آبادانی
نهم اردیبهشت، روز پاسداشت نهادی است که تجلی مشارکت مردمی در اداره امور محلی می باشد. شوراها، به عنوان منتخبین مردم و نمایندگان آن ها در سطوح مختلف، با اشراف بر چالش ها و فرصت های هر منطقه، می توانند موتور محرک توسعه شهر و روستای خود باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، در تقویم رسمی کشورمان روز نهم اردیبهشت به عنوان روز شوراها نامگذاری شده؛ نهادی که در قانون اساسی نیز از آن به عنوان تجلی اراده مردم تعبیر شده است.
قدرت شوراها نه تنها در تصمیمگیریهای محلی بلکه در ایجاد بستری برای همافزایی ظرفیتهای دولتی و مردمی نهفته است؛ آنها با ایجاد فضایی برای گفتوگو و تبادل نظر میان ذینفعان مختلف، میتوانند راهکارهای نوآورانه و پایدار برای حل مسائل و پیشبرد پروژههای عمرانی ارائه دهند.
بهرهگیری از دیدگاههای متنوع و تخصصهای گوناگون در چارچوب شوراها، تضمینکننده رویکردی جامع و همهجانبه به توسعه است؛از این منظر، تقویت جایگاه و نقش شوراهای اسلامی و اعتماد به توانمندیهای آنها، کلید تسریع آهنگ پیشرفت و آبادانی در جایجای کشور عزیزمان محسوب میشود.
بودجه 3 هزار و 400 میلیاردی شورا برای شهرداری قشم
رییس شورای اسلامی شهر قشم روز سهشنبه در مراسم گرامیداشت روز ملی شوراها که با حضور امام جمعه شهرستان قشم و جمعی دیگر از مدیران و شهروندان برگزار شد، گفت: شورا برای فعالیتهای شهرداری این شهر در سال جاری رقم قابل توجه سه هزار و 400 میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته است تا فعالیتهای مدیریت شهری به شکلی مطلوب انجام شود.
مریم خادمی اظهار داشت: این شورا سال گذشته با برگزاری 40 جلسه رسمی و بهرهگیری از 12 کمیسیون تخصصی توانست تصمیمات راهگشایی برای توسعه هر چه بیشتر شهر قشم در حوزههای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بگیرد.
وی مهمترین این اقدامات این شورا در مدیریت شهر قشم را ساماندهی دستفروشان، رفع سد معبر، نظارت موثر بر ساخت و سازها، احداث ساختمان پلاتو، زمینهای ورزشی، سنگفرش محلات و پیادهروها و آسفالت کوچهها عنوان کرد.
رییس شورای اسلامی شهر قشم خاطرنشان کرد: توجه به توسعه پایدار و متوازن فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شهر قشم، تاکید بر ایمنسازی ابنیه ها و مشارکت فعال جوانان و بانوان قشمی در عرصههای مدیریت شهری بخش دیگری از فعالیتهای شورای شهر قشم است.
خادمی بیان داشت: بررسی و پیگیری به نتیجه رساندن فاضلاب شهری، بهسازی پیادهروها، سالن ورزشی زنده یاد حاج حبیب بازماندگان قشمی، دفع آبهای سطحی بازار قدیم قشم از دیگر اولویتهای شورای اسلامی و شهرداری قشم است.
رئیس شورای اسلامی شهر قشم تصریح کرد: این شورا در دوره ششم با پنج عضو خود در ارائه خدمات به قشموندان کارنامه قابل قبولی دارد و توانسته است تغییرات مهمی در مدیریت شهری ایجاد کند.
تمام تلاش شوراها باید توسعه پایدار شهر و پیشرفت کار باشد
در ادامه این آیین حجتالاسلام غلامرضا حاجبی امام جمعه قشم نیز به تببین جایگاه شوراهای اسلامی به عنوان یکی از برکات انقلاب اسلامی و مصادیق بهره گیری از خرد جمعی در محقق ساختن اهداف متعالی نظام اسلامی پرداخت.
وی تاکید کرد: تمام تلاش شوراها باید توسعه پایدار شهر و پیشرفت کار باشد و سلایق مختلف باعث نشود از کارهای اصلی دور شده و به مباحث سیاسی کشیده شوند .
امام جمعه قشم بیان داشت: پیشبینی برای ایجاد شوراهای مختلف در قانون اساسی، حاکی از اهمیت خاص مشورت و مشارکت مردم در دین مبین اسلام است.
حجتالاسلام حاجبی تاکید کرد: این نهاد مدنی و اسلامی تبلور عینی و ملموس مردم سالاری دینی در نظام دینی است.
وی بیان داشت: تاثیرگذاری شوراها در توسعه، عمران و آبادانی شهرها و روستاها چشمگیر و انکارناپذیر است و انتظار میرود مردم نیز برای پیشرفت منطقه خود نهایت همکاری را با اعضای شورای اسلامی شهر و روستا داشته باشند.
در پایان آیین گرامیداشت روز ملی شوراها در سالن شهرداری شهر قشم فضای این مراسم با حضور کاروان خادمان زیر سایه خورشید و پرچم متبرک آستان قدس رضوی عطرآگین شد و از خانواده مرحوم حبیب بازماندگان قشمی رئیس فقید شورای اسلامی این شهر و سایر اعضای این شورا و شهردار قشم تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/7558