خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تفاهم‌نامه تهران و اربیل در اکسپو گامی برای توسعه اقتصادی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 17:47
تهران- مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران گفت: تفاهم‌نامه تهران و اربیل در اکسپو گامی برای توسعه اقتصادی است.
نمايشگاه،تهران،ايران،اكسپو،استانداري،استاندار

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب خجسته‌پور بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران، با اشاره به تمرکز وزارت کشور و استانداری تهران بر معرفی زنجیره‌های ارزش در سال‌های اخیر، گفت: استان تهران در این نمایشگاه به‌صورت تخصصی در دو حوزه زنجیره ارزش پوشاک و گل و گیاه فعالیت می‌کند.
مدیرکل دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری تهران افزود: حضور بیش از ۱۰۰ هیئت خارجی در این نمایشگاه فرصتی بی‌نظیر برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران به بازدیدکنندگان بین‌المللی فراهم کرده است.
وی همچنین به دیدارهای دیپلماتیک در حاشیه نمایشگاه اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای بین استاندار اربیل و استاندار تهران امضا شده که گامی در جهت توسعه روابط است.
او با تأکید بر نام‌گذاری سال جاری توسط رهبر ایران با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، نمایشگاه‌هایی مانند اکسپو را ابزاری مؤثر برای تحقق این شعار و ایجاد شور و نشاط سیاسی در جامعه دانست.
خجسته‌پور ابراز امیدواری کرد که این رویداد به انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و قراردادهای تجاری بین ایران و سایر کشورها منجر شود.