خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز به کار مدرسه فصلی صنعت آب و فاضلاب با محوریت هوش مصنوعی در مشهد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 18:12
مشهد - نخستین مدرسه فصلی صنعت آب و فاضلاب با محوریت هوش مصنوعی، علم داده و سامانه‌های کنترل در مشهد آغاز به کار کرد.
آب،فاضلاب،هوش،مصنوعي،صنعت،نيرو،فناوري،تحقيقات،شركت،كشور،مهند ...

به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه شنبه هم زمان با سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و با حضور مدیرکل مرکز تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، نخستین مدرسه فصلی صنعت آب و فاضلاب با محوریت هوش مصنوعی، علم داده و سامانه‌های کنترل در مشهد آغاز به کار کرد.
مراسم افتتاحیه این مدرسه فصلی که به همت دفتر تحقیقات و فناوری شرکت آب و فاضلاب مشهد و با همراهی پژوهشکده آب و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد برنامه‌ریزی گردید، با حضور اساتید دانشگاه، دانشجویان، و مدیران ارشد شرکت‌های آب و فاضلاب استان‌های گلستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی برگزار شد.
مجید قنادی، مدیرکل مرکز تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در این مراسم با تأکید بر اهمیت حوزه تحقیقات در صنعت آب و فاضلاب بیان کرد: بسیاری از پیشرفت‌های انجام شده در صنعت آب و فاضلاب کشور مرهون برنامه‌های تحقیقاتی و فناوری است.
مدیرکل مرکز تحقیقات، توسعه فناوری و ارتباط با صنعت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور همچنین در خصوص برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سطح شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و وزارت نیرو جهت برگزاری مدارس فصلی توضیحاتی ارائه کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه تحول نظام پژوهشی، کاربردی‌شدن فعالیت‌های پژوهشی و ایجاد بستر مناسب برای توسعه‌ی دستاوردهای پژوهشی-کاربردی شرکت‌های آب و فاضلاب را بر اساس شش مرحله تبیین راهبردها، اولویت‌بندی فعالیت‌های کاربردی، مدیریت فن‌آوری، فن‌بازار و ایده بازار، توسعه و تجاری‌سازی عنوان کرد.
عباس جعفری، مشاور معاون وزیر نیرو در حوزه هوش مصنوعی نیز با اشاره به سند راهبردی هوش مصنوعی در صنعت آب و برق اظهار کرد: ارتقای سواد عمومی و تخصصی کارکنان، حمایت از برگزاری مسابقات و رویدادها، به‌کارگیری ابزارها و طرح‌های مبتنی بر بازی وارسازی، ارتقای زیرساخت‌های داده و پردازش آن‌ها، حمایت خاص از ساخت ربات‌های هوشمند و… بخشی از برنامه‌های سند مذکور است.
مشاور معاون وزیر نیرو در حوزه هوش مصنوعی همچنین پیرامون اقدامات انجام‌شده در این حوزه اضافه نمود: ابلاغ نظام‌نامه و سند بخشی هوش مصنوعی در صنعت آب و برق، انتشار کتابچه هوش مصنوعی در وزارت نیرو (طرح‌های منتهی به سال ۱۴۰۲)، تشکیل کارگروه و ستاد هوش مصنوعی وزارت نیرو، تدوین فرم ارزیابی طرح‌های هوش مصنوعی، آموزش کاربردی مدیران و کارکنان تهیه نقشه راه و برنامه اجرایی هوش مصنوعی حوزه‌های مختلف بخشی از اقدامات انجام‌شده است.