7 روز جشنواره مد در لرستان/ فلکالافلاک میزبان اقوام زاگرس - تسنیم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از برگزاری جشنواره مد و لباس زاگرس از 28 اردیبهشت تا سوم خرداد در قلعه تاریخی فلک الافلاک خرم آباد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، اعظم روانشاد، عصر امروز در نشست هماهنگی جشنواره مد و لباس زاگرس اظهار کرد: پوشاک و لباس، بازتابدهنده اصالت و هویت تمدنی ماست و جشنواره ملی مد زاگرس فرصتی برای بازخوانی و تقویت این مؤلفههای فرهنگی است.
وی افزود: جشنواره ملی مد زاگرس با مشارکت فعال طراحان، اساتید، کنشگران حوزه مد و لباس استانهای زاگرسنشین و با بهرهگیری از ظرفیت ملی، از 28 اردیبهشت تا سوم خرداد در قلعه تاریخی فلکالافلاک خرمآباد برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به همراهی دستگاههای فرهنگی و اجرایی، ادامه داد: جشنواره ملی مد زاگرس با همکاری اعضای شورای فرهنگ عمومی، نهادهای فرهنگی و بهویژه حمایت استانداری برگزار میشود.
داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرمآباد، نیز در این نشست ضمن اظهار کرد: بر اساس برنامه دوم توسعه قبل از انقلاب، هر پهنه جغرافیایی در کشور رسالتی خاص داشت و خیلی از استانهای کشور این رسالت را حفظ کردند.
وی افزود: زاگرس در حوزه تولیدات دامی، کشاورزی و صنایع تکمیلی و تبدیلی نقشآفرین بود و بسیاری از کارخانههای لرستان تعطیل شدهاند و این رسالت مهم تداوم نیافته است.
شهردار خرمآباد با تأکید بر ظرفیتهای بالای لرستان در حوزه پوشاک و مد، افزود: اگر هدف ما بهبود کیفیت زندگی مردم است، باید با برنامهریزی بلندمدت و اصولی گام برداریم.
بارانی بیرانوند ادامه داد: در زمینه رنگ، طرح، مد، برندینگ و لوگو ظرفیتهای فوقالعادهای در لرستان وجود دارد که میتواند مبنای یک حرکت عمیق فرهنگی و اقتصادی باشد.
در ادامه این نشست، سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزشوپرورش لرستان، نیز اظهار کرد: اگر بهدنبال حرکت بر بستر توسعه هستیم، باید بهدنبال روندسازی و برندسازی باشیم.
وی بیان کرد: جشنوارهها و نمایشگاهها نباید فقط جنبه ویترینی داشته باشند، بلکه باید هویت محلی ما را تقویت و معرفی کنند و استفاده از ظرفیت نخبگان، نگاه اقتصادی و الزامات معاصرسازی در این مسیر ضروری است.
همایون عمودیزاده، مدیرکل بهزیستی لرستان، نیز گفت: این استان از منظر پوشش و مد فاصله زیادی از جایگاه واقعی خود گرفته است و نمایشگاه پوشاک میتواند بستری برای آشنایی بیشتر مردم با اصالتهای فرهنگی و پوششی استان باشد.
وی بیان کرد: در مجموعه بهزیستی نیز افراد توانمند بسیاری حضور دارند که میتوانند در حوزه آموزش و طراحی لباس فعالیت مؤثری داشته باشند و ضروری است مد و لباس سنتی لرستان، برندسازی شود.
انتهای پیام/