خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جبران خسارات بندر شهید رجایی به صورت مستمر پیگیری شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 20:53
بندرعباس- نماینده ولی فقیه در هرمزگان بر لزوم جبران خسارات بندر شهید رجایی به صورت مستمر پیگیری شود.
هرمزگان،پيام،حادثه،مجروحان،امدادي،تسليت،شايعات،قدرداني

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبادی‌زاده، نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، در سخنانی ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های داغ‌دیده حادثه اخیر، از حضور گسترده مردم، مسئولان و نیروهای امدادی در کنار آسیب‌دیدگان قدردانی کرد و این همراهی را نشانه‌ای از الطاف الهی دانست.
وی تأکید کرد: در پاسخ به این مصیبت، خداوند دل‌ها را به هم نزدیک کرد و همبستگی و امید را در جامعه تاباند.
شاهد بودیم که یک ایران پشت مردم هرمزگان ایستاد.
نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان همچنین از رهبر معظم انقلاب به خاطر پیام تسلیت و دستور سرکشی به مجروحان و خانواده‌های داغ‌دار تشکر کرد و گفت: رهبر عزیز ما همواره به فکر مردم هستند و با پیام تسلیت‌شان مرهمی بر دل‌های سوخته مردم گذاشتند.
او با قدردانی از حضور رئیس‌جمهور، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی و دیگر مسئولان در صحنه حادثه، افزود: این عزیزان از همان ساعات ابتدایی در میدان حاضر شدند و مدیریت بحران را از نزدیک بر عهده گرفتند.
آیت‌الله عبادی‌زاده همچنین از عملکرد رسانه‌ها، صدا و سیما و تلاش آن‌ها برای مقابله با شایعات و فتنه‌گری دشمنان تقدیر کرد و گفت: مردم ما امروز خوب دشمن را می‌شناسند و در برابر جنگ روانی و شایعات دشمن ایستادگی می‌کنند.
وی در پایان با تجلیل از آتش‌نشانان، نیروهای امدادی و مردم ایثارگر استان، پیام تسلیت و سلام مقام معظم رهبری را به خانواده‌های داغ‌دیده و مجروحان حادثه ابلاغ کرد و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های مستمر، خسارات مادی جبران و دردهای آسیب‌دیدگان التیام یابد.