خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراسم شایسته‌ای برای گرامیداشت شهدای خدمت برگزار خواهد شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 اردیبهشت 1404 - 21:12
تهران- معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران از برنامه‌ریزی مراسم یادبود شهدای خدمت در شهر و استان تهران خبر داد و گفت: مراسم شایسته‌ای برای گرامیداشت شهید رئیسی برگزار خواهد شد.
برگزاري،برگزار،تهران،يادبود،شهيد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین کاغذلو، عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری اولین جلسه ستاد بزرگداشت رئیس‌جمهور فقید، شهید آیت‌الله رئیسی، خبر داد.
وی اظهار داشت: در این جلسه، برنامه ریزی‌های لازم برای برگزاری مراسم‌های متمرکز در سطح استان و شهر تهران و همچنین برنامه‌های کشوری که در پایتخت برگزار می‌شود، انجام شد.
کاغذلو افزود: موضوعات مرتبط با حمل‌ونقل، تبلیغات محیطی و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی و برنامه‌ریزی قرار گرفت.
وی همچنین خاطرنشان کرد: برای برگزاری مراسم در سطح شهرستان‌های استان تهران، دستورات لازم به فرمانداران ابلاغ خواهد شد تا مراسم‌های یادبود در این مناطق نیز برگزار شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران تأکید کرد: هدف ما این است که بتوانیم مراسم یادبود شایسته‌ای برای شهدای گران‌قدر خدمت، به‌ویژه رئیس‌جمهور شهید، برگزار کنیم و یاد و خاطره این عزیزان را به نحو احسنت گرامی بداریم.