روزنامه اصلاحطلب: رقص در خیابان باید عادی سازی شود/ دیدار رئیسجمهور با قوم و خویش در باکو!
در روزهای اخیر کنایههای سیاسی و سوگیری از آن به بخشی از برنامههای دائمی اصلاحطلبان بدل شده است.

*********
واکنشها به حادثه پیش آمده در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد، برخی روزنامههای اصلاحطلب همچنان به دنبال پیدا کردن سوژه خاص در این ماجرا هستند.
روزنامه اعتماد ارگان خبری نزدیک به دولت با اشاره به تعطیلی جشنواره کوچه پس از ماجرای انفجار در بندر شهید رجایی خواهان به رسمیت شناسی رقص خیابانی شده و مینویسد:
سیاستهای گذشته، به همین جایی میرسد که اکنون رسیده و جامعه را قطبی کرده.
زدن برچسب مغایرت این رفتارها بادین نه تنها موجب جدا شدن آنان از این فرهنگ نمیشود بلکه موجب ضدیت با دین میشود.
در حالی که اغلب آنان در عزاداریها هم حضور دارند و تعارضی میان دین و این فرهنگ نمیبینند.
این تقابل و به رسمیت نشناختن دیگران قطعا به زیان ارزشهای رسمی حکومت است.
در بخش دیگری از این یادداشت آمده استک
همچنان که در موضوع حجاب این زیان را دیدهاند.
تنها راه مفید، به رسمیت شناختن دیگران و درک آنان همانگونه که هستند، در چارچوب فرهنگ و قانون کشور است؛ قانونی که مطابق خواست عموم و اکثریت جامعه باشد.
با اطمینان میتوان گفت که همه مشکلات به نحوی مرتبط با این خطای راهبردی است که دیگران را به رسمیت نشناسیم و بخواهیم همه مثل ما باشند.
این شدنی نیست و آب در هاون کوبیدن است.
در روزهای اخیر کنایههای سیاسی و سوگیری از آن به بخشی از برنامههای دائمی اصلاحطلبان بدل شده است، اصلاح طلبان رادیکال ضمن بازنمایی شرایط کشور به عنوان یک سیستم درگیر بحران های متعدد!، مسئولان را به عدم برخورد با بی حجابی ها و ناهنجاری فرهنگی- اجتماعی توصیه می کنند تا بنا بر نظام اندیشگی اصلاح طلبان مبنی بر کرنش، حمایت از پاسخ ایران به جنایت دمشق حاصل شود!
این بخش از اصلاح طلبان با بیان اینکه امروز و در شرایطی که یک بحران خارجی، نظام و جامعه را تهدید میکند، نظام تدبیر و حکمرانی عقلایی به ما میگوید که ضروری است از تمام ظرفیتها و زیرسیستمها برای ایجاد همدلی، ثبات داخلی، افزایش اعتماد به ساختار سیاسی و ایجاد روحیه حمایتگرانه در برابر تهدید خارجی و بهطور کلی از یک انسجام اجتماعی بزرگ در برابر تهدید بیرونی استفاده شود، می کوشند تا طرح های مقابله با ناهنجاری ها و بی هنجاری ها به عنوان عوامل تنش آفرین و بی ثباتی تعریف و تفسیر کنند.
اصلاح طلبان رادیکال می کوشند تا اولا، کشور را یک سیستم دچار بحران تعریف کرده و عدم حضور خود در حاکمیت را دلیل وجود این شرایط تعریف کنند.
در ثانی آنان تلاش دارند تا مساله تعدی رژیم صهیونیستی را یک خطر بزرگ تعریف کرده و ضمن بزرگنمایی نسبت به توان این رژیم به طور ضمنی موضوع حمایت داخلی از پاسخ پشیمان کننده به این رژیم جعلی را منوط به عدم پیگیری طرح های برخورد با مقابله با ناهنجاری اجتماعی و بی حجابی ها نمایند!.
از دیگر سو باید گفت که این بخش از اصلاح طلبان رادیکال خود به نام عقلانیت توصیه هایی کاملا سیاسی، واداده و مبتنی بر دوگانه سازیها را مطرح کرده و از شرایطی برای تولید معارضه با حکمرانی مضایفه نمی کنند.
روزنامه آرمان ملی نیز سفر رئیسجمهور به باکو را مورد بررسی قرار داده و نوشته است:
سفر مسعود پزشکیان به آذربایجان نهتنها ادامهدهنده گفتوگوهای قبلی میان دو کشور است، بلکه بهعنوان فصلی جدید در روابط ایران و جمهوری آذربایجان تلقی میشود.
در این سفر، مذاکراتی برای تقویت همکاریهای تجاری و اقتصادی میان دو کشور برگزار شد.
ایران به دنبال افزایش صادرات غیرنفتی به آذربایجان و ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری مشترک در پروژههای زیرساختی و صنعتی است.
همچنین به نظر این سفر برای تقویت روابط سیاسی و ارتقاء روابط فرهنگی از اهمیت زیادی برخوردار است.
افزایش مبادلات فرهنگی و گردشگری میان دو کشور و ایجاد فضا برای همکاریهای علمی و دانشگاهی از دیگر اهداف این سفر به شمار میآید.